Forum Gildi Murloc Team
Administrator
W tym miejscu kilka słów o sobie
Administrator
Witam
Mam na imię Przemek mieszkam w Bielsku Białej i mam 26 lat.Gram w WoW jakiś rok i polubiłem tego typu gre. Mam nadzieje ze będzie nam się miło razem grało
Witam wszystkich. Na imię mi Krystian. Skapnąć się idzie łatwo z nicka w grze Jestem z Dolnegośląska, mała miejscowość koło Wałbrzycha. W wowa cisnę już około 7 lat. Na todzie jestem od początku wotlk. Posiadam juz 80 lvl palladina holy, a expie obecnie shamana.
Ostatnio edytowany przez Kristiano (2011-08-14 14:24:24)
Witam! Nazywam się Grzegorz, mam 21 lat uwielbiam słuchać metalu, rocka ale także dobrego electro i starego rapu. Kocham książki z pogranicza horroru i fantasy w kinie cenie sobie przede wszystkim s-f i dramat. Do moich ulubionych twórców należą Tarantino i Kevin Smith. W World Of Warcraft gram od Classica. Od trzech lat tylko na prywatnych
Witam ! Mam na imię Ola . Od 2-3 lat gram w wow . Obecnie gram priestem , ale nie ukrywam , że mam też inne postaci :] Moją ulubioną klasą są Hunterzy a teraz robie sobie małą przerwę :} Zajmuje się jc i miningiem :] Normalnie uwielbiam biegać lub pływać .
Ostatnio edytowany przez Raiel (2011-08-19 07:51:49)
Siemanko! Mam na imię Marek, gram w wowa od podstawki. przedewszystkim lubuję się w PvP. a obecnie leveluję druida. Poza wowem gram amatorsko w noge i korzystam z życia ile wlezie. Jakby ktos mial jakies watpliwosci na temat jakies klasy czy ogolnie PvP to mozna smialo do mnie pisac.
Hejka,
mam na imie Kamila, mam 28 lat, jestem z Warszawy. Uwielbiam grac na gitarze, muzyke rockowa i moze nieco ostrzejszego grania rowniez, ale nie zamykam sie na inne nurty. Obecnie popadlam w pracoholizm, ktory probuje wyleczyc wakacjami od wszystkiego no i jestem straszna psuja co ma dwie lewe rece. Co do samego WoWa - gram dosc dlugo juz, nie gralam chyba tylko rogalem expie loczka do PVE, moze czasem cosik PVP, w razie potrzeby prosze pisac i pytac - moj main od 4 lat to priest, wiec moge cos doradzic
Szeregowy
hej
nazywam się Karolina i mam 20 lat obecnie mieszkam w Tarnowie już jakiś rok ale moim miastem jest i będzie Kraków ;P
mam bzika na punkcie koni wiec jak tylko jest ładna pogoda siedzę sobie w stadninie
w wow-a gram od bardzo niedawna ale zaczyna mnie to coraz bardziej wciągać więc moje zauroczenie tą grą pomału zaczyna przeradzać się w uzależnienie ;P
lubię czytać książki ostatnio jest to duuużo fantasy
to chyba tyle w razie jakiś pytań pisać na pewno odpiszę
Hej
Mam na imię Jarek, mieszkam w Częstochowie, gram na ToDzie od 3 lat prawie wszystkimi klasami oprócz pala i druida, mam tu 8 postaci przyzwoicie rozwiniętych, profki takie jak alchemia, enchanting, tailoring, bs, jc, mining, skinning, herbalism, cooking, fishing wyskilowane na max, wiec jakby coś trzeba było to piszcie
A tak po za WoW em to ogólnie zajmuję się przeżywaniem swojego życia z dnia na dzień