Forum Gildi Murloc Team
Administrator
W tym miejscu kilka s³ów o sobie
Administrator
Witam
Mam na imiê Przemek mieszkam w Bielsku Bia³ej i mam 26 lat.Gram w WoW jaki¶ rok i polubi³em tego typu gre. Mam nadzieje ze bêdzie nam siê mi³o razem gra³o
Witam wszystkich. Na imiê mi Krystian. Skapn±æ siê idzie ³atwo z nicka w grze Jestem z Dolnego¶l±ska, ma³a miejscowo¶æ ko³o Wa³brzycha. W wowa cisnê ju¿ oko³o 7 lat. Na todzie jestem od pocz±tku wotlk. Posiadam juz 80 lvl palladina holy, a expie obecnie shamana.
Ostatnio edytowany przez Kristiano (2011-08-14 14:24:24)
Witam! Nazywam siê Grzegorz, mam 21 lat uwielbiam s³uchaæ metalu, rocka ale tak¿e dobrego electro i starego rapu. Kocham ksi±¿ki z pogranicza horroru i fantasy w kinie cenie sobie przede wszystkim s-f i dramat. Do moich ulubionych twórców nale¿± Tarantino i Kevin Smith. W World Of Warcraft gram od Classica. Od trzech lat tylko na prywatnych
Witam ! Mam na imiê Ola . Od 2-3 lat gram w wow . Obecnie gram priestem , ale nie ukrywam , ¿e mam te¿ inne postaci :] Moj± ulubion± klas± s± Hunterzy a teraz robie sobie ma³± przerwê :} Zajmuje siê jc i miningiem :] Normalnie uwielbiam biegaæ lub p³ywaæ .
Ostatnio edytowany przez Raiel (2011-08-19 07:51:49)
Siemanko! Mam na imiê Marek, gram w wowa od podstawki. przedewszystkim lubujê siê w PvP. a obecnie levelujê druida. Poza wowem gram amatorsko w noge i korzystam z ¿ycia ile wlezie. Jakby ktos mial jakies watpliwosci na temat jakies klasy czy ogolnie PvP to mozna smialo do mnie pisac.
Hejka,
mam na imie Kamila, mam 28 lat, jestem z Warszawy. Uwielbiam grac na gitarze, muzyke rockowa i moze nieco ostrzejszego grania rowniez, ale nie zamykam sie na inne nurty. Obecnie popadlam w pracoholizm, ktory probuje wyleczyc wakacjami od wszystkiego no i jestem straszna psuja co ma dwie lewe rece. Co do samego WoWa - gram dosc dlugo juz, nie gralam chyba tylko rogalem expie loczka do PVE, moze czasem cosik PVP, w razie potrzeby prosze pisac i pytac - moj main od 4 lat to priest, wiec moge cos doradzic
Szeregowy
hej
nazywam siê Karolina i mam 20 lat obecnie mieszkam w Tarnowie ju¿ jaki¶ rok ale moim miastem jest i bêdzie Kraków ;P
mam bzika na punkcie koni wiec jak tylko jest ³adna pogoda siedzê sobie w stadninie
w wow-a gram od bardzo niedawna ale zaczyna mnie to coraz bardziej wci±gaæ wiêc moje zauroczenie t± gr± poma³u zaczyna przeradzaæ siê w uzale¿nienie ;P
lubiê czytaæ ksi±¿ki ostatnio jest to duuu¿o fantasy
to chyba tyle w razie jaki¶ pytañ pisaæ na pewno odpiszê
Hej
Mam na imiê Jarek, mieszkam w Czêstochowie, gram na ToDzie od 3 lat prawie wszystkimi klasami oprócz pala i druida, mam tu 8 postaci przyzwoicie rozwiniêtych, profki takie jak alchemia, enchanting, tailoring, bs, jc, mining, skinning, herbalism, cooking, fishing wyskilowane na max, wiec jakby co¶ trzeba by³o to piszcie
A tak po za WoW em to ogólnie zajmujê siê prze¿ywaniem swojego ¿ycia z dnia na dzieñ